Gemlik Baymak Kombi Servisi

Baymak kombi servisi Bursa – Bursa Kombi Servisim, 0224 255 25 15

Gemlik Baymak kombi servisi olarak Gemlik’te Baymak kombilerin arıza, onarım ve bakım işlerini yerinde yapıyoruz. 15 yılı aşkın tecrübemiz var; ne yapılacağını ve ücretini önceden bildiriyoruz. Servis için: 0224 255 25 15

Servis Çağır

0224 255 25 15

Gemlik'te Baymak kombi arıza servisi

Baymak kombiler arızayı E ile başlayan kodlarla gösterir; ateşleme ve gaz beslemesiyle ilgili E01 en sık gördüğümüz koddur. Bunun dışında sıcak suyun ısınmaması, basıncın düşmesi, peteklerin soğuk kalması ve kombinin ses yapması için de servis veriyoruz. Arızayı cihazın başında tespit ediyoruz; yaptığımız işlemler garantilidir.

Gemlik’te Baymak kombi bakımı

Baymak kombi bakımı yılda bir kez yapılmalıdır. Yanma odası ve brülör temizliği, fan, ateşleme ve emniyet kontrolleri ile basınç ayarı bakıma dahildir. Ücretler kombi bakım fiyatları sayfamızda.

Gemlik’te geldiğimiz yerler

Hamidiye, Hisar, Osmaniye, Kayhan, Cumhuriyet ve Eşref Dinçer mahalleleri ile Umurbey, Kurşunlu ve Kumla sahil kesimine servis veriyoruz.

Diğer ilçeler için Bursa Baymak kombi servisi, Gemlik genelindeki hizmetlerimiz için Gemlik kombi servisi sayfamıza bakabilirsiniz.

Sık sorulanlar

Baymak kombide E01 kodu ne demek?

E01 ateşlemenin gerçekleşmediğini, gaz beslemesinde ya da ateşlemede bir sorun olduğunu gösterir. Kod tekrarlıyorsa servis çağırmanız gerekir.

Gemlik’te Baymak servisi ne zaman gelir?

Çağrınızı aldıktan sonra mümkün olan en kısa sürede geliyoruz; günün her saati arayabilirsiniz.

Gemlik’te Baymak kombi servisi için haftanın yedi günü: 0224 255 25 15

Baymak kombi servisi Bursa – Bursa Kombi Servisim, 0224 255 25 15

Servis Çağır

0224 255 25 15

Servis Çağır